Dokuz Eylül Üniversitesi

Dokuz Eylül Üniversitesi

Reviews (6) • Good
18 January 2014
Public Administration
15 February 2013
"Tavsiye edilir" | "Profesyonel kariyerimde çok önemli yer tutar"
Çok başarılı ve dallarında çok bilgililer.
İşletme
5 November 2012
Tavsiye ederim
Yüksek lisans programına girişlerde kriterler daha esnek olmalı, Resim mezunlarının da grafik tasarımda yüksek lisans yapma istekleri gözardı edilmemeli. Nihayetinde hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz ve Türkiye'nin eğitim sisteminde öğrenciyi zamanında mesleğe yönlendirme başarılı bir şekilde yapılmıyor. İnsanlar üniversiteye girdiklerinde bile gerçekten gelecekte o mesleği isteyip istememe konusunda tereddüt yaşayabiliyorlar. Resim bölümüne girip sonradan grafik okumalıymışım diyebiliyorlar.
Grafik Yüksek Lisans Programı
29 July 2012
Tavsiye edebilirim diğer okullara göre eğitim açısından daha kaliteli.
Bölüme göre ders işleyiş metodları değişirse ve tek bir kampüste toplanılabilirse Dokuz Eylül çok çok farklı bir yerde olabilir.
ÖZLEM İPEKGİL DOĞAN,ÖZGÜR SARAÇ,HÜSEYİN AVNİ GİBİ HOCALAR PIRLANTADIR GERÇEKTEN BİLGİLERİNİ ÇOK GÜZEL ÖĞRENCİLERE AKTARABİLİYORLAR FAKAT ÇOĞU HOCA EZBERDEN GİDİYOR VE BİRÇOK KONUDA ÇOK EKSİK.
Öğrenciyü düşünen,acaba anlatabiliyor muyum onlara birşey katıyor muyum diye düşünen hoca neredeyse yok denecek kadar az ve aşırı zorluyorlar.
Çoğu dersi anlamadan çıkıyoruz ve gereksik kasan hoca ne yazık ki çok fazla
Bu konuda neyse ki biraz iyi okulumuzda kullanabileceğimiz 2 adet kütüphane var ancak çoğu kitabı alan öğrenci getirmiyor.
Okulun yeri çok kötü bir yerde ,öğrencileri de çok zorladıkları için diğer bölümlere oranla transkriptler düşük oluyor daha fazla bilgi birikimimiz olsa bile..
İşletme
14 June 2012
Akademisyen olmak.
matematik öğretmenliği
13 June 2012
profesyonel kariyerimde önemli yere sahibim
Lise 3'e gidiyorum Bilişim web programcılıgı okuyorum sınıf ve bölüm birinciyim bu alanda çok güzel işler yapabiliyorum .
Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programı
This site uses cookies. If you continue browsing, the use of cookies is deemed to be accepted. Show more